24.11.2019

Telefon mobil Huawei P30 Lite - pret de Black Friday

Huawei P30 Lite este o versiune a smartphone-ului Huawei Nova 4e, care a fost introdus mai devreme. Vine cu un procesor mid-range de foarte buna calitate, cu dotari foto excelente, un ecran cu decupaj dar si cu o rezolutie foarte buna si, nu in ultimul rand, cu tehnologia GPU Turbo 2.0.


Modelul Huawei P30 Lite se bazeaza pe un ecran de buna calitate. Acesta se prezinta cu decupaj in partea sa de sus, dar si cu sticla curbata 2.5D deasupra. Rezolutia ecranului ajunge la 2312 x 1080 pixeli, iar aspectul sau este unul cat se poate de modern, 19.5:9. Totul suna foarte bine, mai ales ca diagonala este si ea una care avantjeaza device-ul: 6.15-inch in diagonala pe o rezolutie Full HD Plus. Asta promite un nivel de performanta excelent.


Huawei P30 Lite ruleaza Android 9.0 Pie cu interfata EMUI 9.0 deasupra, este un telefon hybrid dual SIM si pune un senzor clasic de amprente la dispozitia utilizatorului. Terminalul cantareste 159 de grame si are o grosime de doar 7.4 milimetri. Este capabil de conectivitate 4G VoLTE, beneficiaza de WiFi 802.11 ac si de tehnologie bluetooth 4.2, precum si de optiunea GPS cu GLONASS si de port USB de tip C. Prin intermediul acestuia din urma se poate incarca si bateria de 3340 de miliamperi, o baterie care asigura o zi de utilizare dupa o singura incarcare si care beneficiaza si de incarcare rapida (fast charging).


In sectorul foto, Huawei P30 Lite propune o camera foto frontala spectaculoasa de 32 de megapixeli, cu deschidere f/2.0. Camera principala este una tripla, la fel ca si pe modelul standard, Huawei P30. Avem 24 de megapixeli pe senzorul principal (plus LED Flash si deschidere f/1.8), alti 2 megapixeli pe senzorul secundar si un al treilea senzor de 8 megapixeli ultra wide camera.
In perioada ofertelor Black Friday acest telefon se vinde cu incredibilul pret de 1000 lei.
Detalii AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu