22.11.2019

Huawei P20 - detalii oficiale si primele impresii

Seria P de la Huawei este pentru productorul chinez exact ceea ce reprezinta seria S pentru Samsung. La fel cum seria Mate pentru Huawei reprezinta ceea ce reprezinta Note pentru sud-coreeni. Pe acest tablou al similitudinilor cauta Huawei sa se apropie sau chiar sa depaseasca Samsung, iar handset-urile din acest an le ofera ceva mai multe sanse. Cel putin teoretic si cu siguranta, pentru moment, doar pe calculul hartiei.


Noul Huawei P20 este un fel de raspuns al celei mai importante companii din China pentru modelul Samsung Galaxy S9. Terminalul difera de modelul Huawei P10, dar imprumuta procesorul Kirin 970 de la Huawei Mate 10 Pro. De la acelasi model de anul trecut, Huawei P20 imprumuta si sticla de pe spate sau sectorul dedicat inteligentei artificiale. Ceea ce nu e neaparat rau, pentru ca Mate 10 Pro a fost un device de mare succes pentru producator.



Sectorul foto este unul dintre cele mai atractive in acest an la Huawei P20. Partea din spate se bazeaza pe un sistem dual camera format din:
  • – un senzor RGB de 12 megapixeli cu apertura f/1.8
  • – un senzor monochrome de 20 megapixeli cu apertura f/1.6
Partea frontala a device-ului este acoperita de o camera selfie de 24 megapixeli. Senzorul din fata este un chip Sony IMX 576 cu apertura f/2.0.

Mai multe detalii AICI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu