27.02.2017

Vernee - o apariție inedită pe piața telefoanelor mobile inteligente



 Brand-ul "Vernee" a fost fondat in februarie 2016, marcând primul pas al transferului de la cercetare la piața publică. Acesta apartine companiei Shenzhen New-Bund Technology Network Co. Ltd., care a fost înființată în 2014. 


 Echipa de cercetare și dezvoltare este compusă din peste 120 de ingineri și are mai multe filiale în Xi'an, Shanghai și Hongkong pentru cercetare și vânzări. Echipa Vernee este compusă din mulți specialiști tineri și entuziaști , care încearcă tot posibilul pentru a proiecta și produce telefoane inteligente care să concureze cu cele mai reputate branduri de pe piața actuală. 


Sloganul companiei este "Honesty, Focus, Innovation and Honor" (Onestitate, Concentrare, Inovare, Onoare). 

 Folosind un telefon Vernee, vei fi surprins nu numai de hardware-ul și software-ul său de înaltă calitate, dar și de serviciul post-vânzare ireproșabil. 


 Cu o capacitate puternică de cercetare și dezvoltare și a lanțului său de aprovizionare, noul brand a devenit deja celebru mai ales în America de Sud, Asia de Sud-Est, India și alte zone ale lumii. 



 Pe piața noastră, acest brand a pătruns in ultima parte a anului 2016 cu 3 modele de smartphone: Apollo Lite, Mars și Thor cu un raport performanțe - preț fără concurență.



 Mai multe detalii găsiti AICI ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu